Lackering Köksluckor Pris

Har du några funderingar är det bara att ringa eller mejla oss så. Priserna inkluderar slipning samt lätt spackling grundmålning med oljebaserad spärrgrund och lackning.


Hgruppen Lackering Koksluckor Hela Stockholms Lan Frascha Luckor Pa En Vecka

Lucka upp till 1100 mm.

Lackering köksluckor pris. Vi lackerar om allt ifrån köksluckor till möbler allt efter dina önskemål. Passa på bytta handtag vid lackering av. Kan dina luckor få ett helt eget personligt uttryck.

Stor lucka högre än 110cm Pris. Vi innehar eget transportsystem. Före Efter bilder.

Allt ingår i priset utom större skador som vi behöver laga. Mer om våra tjänster Räkna ut pris 2 2. Lackering i Stockholm med högsta kvalitet.

Här blir dina köksluckor dörrar och möbler som nya igen. Lackering av köksluckor dörrar möbler. Prislistan är hur luckan ser ut när ni lämnar dem.

Fasta priser för hela köket som inkluderar demontering hämtninglämning återmontering igenspackling beslagshål och borrning nya hål. Fabrikslackade Släta 40halvblank. Helt klart värt priset med tanke på hur bra det blev och hur mycket arbete jag sparade.

Såväl lokaler som teknisk utrustning uppfyller hittills ställda miljökrav liksom Yrkesinspektionens krav. Lackeringen utförs med tvåkomponentsfärger för bästa resultat och hållbarhet. Modernt lantligt kreativt traditionellt genom olika kulörer måleritekniker glanstal och beslag.

Vid större reparationer spackling av hål och större ojämnheter tillkommer extra kostnad. Vår utrustning för slipning och lackering är modern. 309 kr 358 kr.

Swelack AB Storvretsvägen 32 142 34 Skogås. Lucka över 1100 mm. Vi är en lackeringsfirma som erbjuder lackering av köksluckor möbler dörrar samt utför industrilackering.

Den färg vi använder ger en slitstark yta som är enkelt att hålla ren och fräsch. Samtidigt som du bidrar till miljön Senaste kundbilder. Verksamheten bedrivs i vår industrifastighet på Storheden i Luleå.

Vi lackar köksluckor möbler och andra träytor till bra pris och med ett leende på läpparna. Vi lackerar dina luckor så att dom blir nästan som nya. Du hittar lackeringen i Huddinge men vi har kunder från hela Stockholm med omnejd och.

Släng inte dina gamla saker kom till oss istället. Vi på -Lacka luckor- har mångårig erfarenhet av lackering av köksluckor och utför lackeringsarbeten i hela Stockholmsområdet. Våra priser inkluderar 4 lager färg på framsidan.

Vi utgår från Skogstorp som ligger strax utanför Eskilstuna och hämtar och levererar i hela Mälardalen. Att lackera köksluckor är ett enkelt sätt att göra om ett kök. Lådfront över 200 mm.

Stor luckatäcksida högre än 200 cm Pris. Javascript protected email address. När vi lackerar köksluckor använder vi bara vattenbaserad miljöanpassad färg.

Vi har lång erfarenhet av lackering professionell utrusning och allt som krävs för att leverera perfekta resultat varje gång. Prislista lackering köksluckor privat Vi revolutionerar lackeringen av köksluckor för privatpersoner. Vi lackar och sätter färg på det mesta – från köksluckor till butiksinredningar.

Vi utför renovering lackering av köksluckor i Malmö och övriga Skåne. Så kan du själv räkna fram vad det kommer att kosta självklart så kan du även skicka oss ett mejl eller ringa oss för ett prisförslag. 08-645 40 80 E-post.

Välkommen till Swelack AB. Vi utför lackering av köksluckor möbler och bildelar med kvalitetsprodukter. Nedan hittar du aktuella priser för våra tjänster.

Prislista lackering 2020 Luckor och kökssnickerier Höglucka över 110cm på höjden Lucka under 110cm på höjden Lådfront standard Grytfront över 20cm på höjden Kryddhylla Prisgrupp A Släta RamSpårLister 390kr 480kr 230kr 320kr 130kr 200kr 230kr 320kr 130kr 200kr Prisgrupp B Släta RamSpårLister 600kr 690kr 340kr 410kr 170kr 210kr 340kr 410kr 170kr 210kr Dörrar Innerdörr. Våra tjänster Räkna ut pris. Montering transport och lackering av köksluckor alla slags möbler och inredningsdetaljer hjälper vi till med i hela Stockholm Solna Enskede-Årsta-Vantör Hägersten-Liljeholmen Bromma Skärholmen Botkyrka Haninge och Huddinge.

Normalstor lucka lägre än 110 cm Pris. Vit S 0500-N halvblank. Med nya målade köksluckor ger du ett nytt liv till ett gammalt kök och skapar en bekväm hemmiljö.

Det är värt att måla om köksluckor. Vänd dig till oss när du vill ha lackering med högsta kvalitet utförd av lackerare med lång erfarenhet och gedigen yrkeskunskap – allt till ett riktigt bra pris. Lådfront normal max 20cm hög Pris.

Ladda ner vår prislista nedan för lackering av köksluckor mm. Mer än 2000st olika färger. Får du kulörer och ytbehandlingar som.

Jag fick köksluckor lådfronter samt dörrar till 6 st platsbyggda garderober omlackade för 12000- Då ingick slipning spackling och målning och de hämtade de slitna dörrarnalådorna på plats. 072 017 56 20 eller ring oss på 0214905003. Kostnaden för lackering av köksluckor lådor dörrar och möbler varierar.

Med Gilbert Restores hantverk i grunden. 21 rows Lackering av enfärgad kulör NCS S 0500-n eller 0502-y halvblank glans. De målade luckorna ser ut som nya.

Kontakta oss så tar vi en titt på just ditt projekt och ger dig ett uppskattat pris. Lackera köksluckor och fronter. Lackering av tidigare Fabrikslackerad Handmålad Trä Faner Rå MDF.

Vi erbjuder dock alltid bra och konkurrenskraftiga priser och ser givetvis till att ge dig pris för arbetet innan genomförande så att du kan acceptera vårt pris. Luleå Industrilackering grundades 1977. Med lång erfarenhet professionellt utförda arbeten och service ut i fingerspetsarna arbetar vi för att skapa en så fulländad leverans för.

Lackera köksluckor Malmö Vi är specialiserade på sprutmålning av köksluckor och har över 30 års erfarenhet. Swelack AB lackerar köksluckor fronter och dörrar samt även trämöbler och snickerier.


Lackering Av Koksluckor Och Mobler I Uddevalla Fri Hamtning I Goteborg

Leave a Reply

Your email address will not be published.